Webbystep™ előfizetés

Dedikált tervezőcsapat,

Fix havidíjért.

Termékké alakítottuk a szolgáltatásainkat, melynek köszönhetően 3 munkakört töltünk be, kevesebb, mint egy alkalmazott béréért.

Figma
Illustrator
Photoshop
Shopify
Webflow
WordPress
Most indítottad el a vállalkozásod és támogatásra van szükséged.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec odio. Quisque volutpat mattis eros. Nullam malesuada erat ut turpis. Suspendisse urna nibh viverra non semper suscipit posuere a pede.
Grafikus, designer vagy fejlesztő alkalmazását fontolgatod.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec odio. Quisque volutpat mattis eros. Nullam malesuada erat ut turpis. Suspendisse urna nibh viverra non semper suscipit posuere a pede.
Meglévő vállalkozásod grafikai, design, illetve fejlesztési feladatait szeretnéd kiszervezni.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec odio. Quisque volutpat mattis eros. Nullam malesuada erat ut turpis. Suspendisse urna nibh viverra non semper suscipit posuere a pede.

Darabos Dávid
Ügyvezető, tulajdonos

Cégünkről

Egy kreatív ügynökség vagyunk,
akikre bármikor számíthatsz...

Kedves vállalkozó,

Darabos Dávid vagyok, a Webbystep kreatív ügynökség tulajdonosa. Más kivitelezőkkel ellentétben, tőlünk All In One megoldást kaphatsz. Végig melletted leszünk és fogjuk a kezed. A vállalkozásod elindításától kezdve ránk bízhatod az összes grafikai, design és fejlesztési feladatot, hogy olyan online és offline megjelenésed legyen, mely tükrözi a vállalkozásod színvonalát és vonzza számodra az ügyfeleket.

Szeretném, ha úgy gondolnál ránk, mintha a saját belső kreatív csapatod lennénk, akikre bármikor számíthatsz a vállalkozásod növekedésének bármelyik szakaszában.

A megoldás

A Webbystep™ előfizetéssel gyakorlatilag egy teljes kreatív csapatot kapsz kevesebb, mint egy alkalmazott béréért.

Az előfizetés keretein belül korlátlan mennyiségű grafikai, design, illetve fejlesztési feladatot szervezhetsz ki nekünk, melyeket egyenként kézbesítünk anélkül, hogy értékes időt veszítenénk a folyamatos árajánlat készítéssel, szerződéskötéssel, illetve egy olyan eszközt kapsz tőlünk az előfizetés szüneteltetése végett, mellyel átveheted az irányítást és többé nem égetsz el pénzt a le nem dolgozott munkaórákon.

Nézzük is meg, hogy milyen grafikai, design, illetve weboldal készítési szolgáltatásokat tartalmaznak az előfizetési csomagjaink:

- Grafikai tervezés: Logók, brossúrák, névjegykártyák, hirdetési kreatívok, közösségi média grafikák stb., gyors és hatékony kivitelezése.


- Design szolgáltatások: Webdesign, UI/UX tervezés a modern piaci igényeknek megfelelően.


- Webfejlesztés: Egyedi weboldalak és e-kereskedelmi megoldások, amelyek a WordPress, Shopify, és Webflow alapokra épülnek.

Hogyan történik az együttműködés?

Projektmenedzsment szoftverünk, a Trello segítségével könnyedén követheted a munkafolyamatokat, feladatokat delegálhatsz ki nekünk és kommunikálhatsz csapatunkkal. Minden feladatot egyenként kézbesítünk.

Miért a Webbystep™ a legjobb választás?

- Mert egy hónap alatt rengeteg minden el tud készülni.


- Mert folyamatosan nyomonkövetheted a munkánkat.


- Mert átlagosan 2 nap alatt elkészülünk a kért feladattal. ( Természetesen a feladat komplexitásától függően )


- Mert a havidíj fix, nincsenek rejtett költségek, nyílt lapokkal játszunk.


- Mert addig dolgozunk, amíg 100%-ban elégedett nem leszel.


- Mert az előfizetés bármikor lemondható, szüneteltethető.

- Mert minden általunk készített termék kizárólag a Te tulajdonod, nem sablonokkal dolgozunk.

Kinek ajánljuk?


  • Induló vállalkozásoknak, akik szeretnék a teljes online és offline megjelenésüket egy kalap alatt letudni és egy egységes, professzionális megjelenéssel nekilendülni a marketing tevékenységeknek.

  • Meglévő vállalkozásoknak, akik szeretnének egy grafikai "ráncfelvarrással" és design frissítéssel új lendületet adni a vállalkozásuknak.

  • Olyan cégeknek, akik tervezik, hogy Grafikust, Designert vagy Fejlesztőt foglalkoztassanak, hiszen az előfizetés keretein belül mind a hármat megkapod, kevesebb, mint egy alkalmazott béréért.

Hogyan tovább?


Válassz csomagot, fizess elő a szolgáltatásra és kezdjük el azonnal a közös munkát vagy foglalj egy időpontot ide kattintva és beszéljünk egy 15 perces online videóhívás keretein belül és tudj meg többet a Webbystep előfizetés működéséről és arról, hogyan segíthet neked.

Csomagok
Válassz csomagot!

Töltsd ki az alábbi űrlapot, hogy el tudjuk készíteni személyreszabott árajánlatunkat. Minél több információt osztasz meg a projektről, annál pontosabb ajánlatot tudunk adni.

Standard csomag

Egy brand esetén

349.990 Ft + Áfa/hó
Egyszerre egy aktív feladat
1 brand
Átlagosan 2 nap alatt kész vagyunk a feladattal
Korlátlan számú munkatárs
Korlátlan számú stock fotó
Egyszerű bankkártyás fizetés
Előfizetek
Advanced csomag

Több brand esetén

549.990 Ft + Áfa/hó
Egyszerre két aktív feladat
Korlátlan számú brand
Átlagosan 2 nap alatt kész vagyunk a feladattal
Korlátlan számú munkatárs
Korlátlan számú stock fotó
Egyszerű bankkártyás fizetés
Előfizetek

Bővebben
Kérdésed van?

Add meg a keresztnevedet és a telefonszámodat és kollegánk felveszi veled a kapcsolatot!

A visszahívás kéréssel elfogadod az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltakat.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Esettanulmányok

Így használják mások a Webbystep™ előfizetést

Reméljük, hogy a következő esettanulmányunkat rólad írjuk...

Vélemények

Ügyfeleink mondták

Tekintsd meg mit mondanak rólunk...

"Kedves, segítőkész és közvetlen csapat. A munkájukat előtérbe helyezik és fontos nekik a megbízó véleménye, igyekeznek úgy csinálni a munkájukat, hogy a lehető legjobb legyen, szem előtt tartva a technikai fejlődést. A webáruházam fejlesztése 2-3 hét alatt lezajlott."

Henn Petra

hania.hu

"Dávidék kiváló munkát végeztek. Az arculati elemek kialakításában is konstruktívan résztvettek és javaslataikkal folyamatosan segítettek az optimális megoldás megtalálásában. Bátran ajánlom mindenkinek őket!"

Taródi-Nagy Dániel

tanadaterv.hu

"Dávidék nagyon megbízhatóak, gyorsan es precízen dolgoznak. Bármit kellett módosítani vagy hozzáadni az oldalhoz egyből megcsinálták. Amíg mondtam, hogy mi legyen a következő dolog, amit módosítani kell ők már készen voltak az előzővel."

Ladócki Viktor

onlinesegitseg.hu

Tudj meg többet az előfizetés működéséről!

Töltsd le ingyenesen e-bookunkat, melyben részletesen bemutatjuk a Webbystep™ eőfizetés működését és azt, hogy ez a gördülékeny együttműködési forma hogyan segíthet neked is.

Az útmutató kéréssel elfogadod az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltakat.
Köszönjük, hogy igényelted az útmutatónkat. Az e-bookot már ki is küldtük a megadott e-mail címre!
Oops! Something went wrong while submitting the form.