Webbystep Kft.

Egy kreatív mentőöv vagyunk,
‍‍amibe bármikor belekapaszkodhatsz.

Célunk támogatni a kis-és középvállalkozások fejlődését grafikai, design és weboldal készítési feladatok elvégzésével.

Cégalapítás
2019
Ügyfél
120+
Elvégzett feladat
5000+
Történetünk

Eltértünk a megszokottól,
a  gördülékenyebb együttműködés érdekében...

Kedves vállalkozó,

Darabos Dávid vagyok, a Webbystep kreatív ügynökség tulajdonosa. Más kivitelezőkkel ellentétben, tőlünk All In One megoldást kaphatsz. Végig melletted leszünk és fogjuk a kezed. A vállalkozásod elindításától kezdve ránk bízhatod az összes grafikai, design és fejlesztési feladatot, hogy olyan online és offline megjelenésed legyen, mely tükrözi a vállalkozásod színvonalát és vonzza számodra az ügyfeleket.

Szeretném, ha úgy gondolnál ránk, mintha a saját belső kreatív csapatod lennénk, akikre bármikor számíthatsz a vállalkozásod növekedésének bármelyik szakaszában.

Közel 10 éve foglalkozunk grafikai és design tervezéssel, valamint weboldal készítéssel.

Ezidő alatt rengeteg projekten vettünk részt és az együttműködési formákat tekintve főleg projekt alapú megbízásaink voltak, de előfordult esetenként óradíjas megállapodás is. Semmi probléma nincs ezekkel az együttműködési formákkal, hiszen a mai napig működnek és javarészt így dolgoznak az itthoni szabadúszók, illetve ügynökségek is, viszont mi szerettük volna leegyszerűsíteni a folyamatokat és időt spórolni ügyfeleinknek.

Ezért úgy döntöttünk, hogy a 2024-es évet egy teljesen új üzleti modell bevezetésével fogjuk indítani, mely gördülékenyebbé és hatékonyabbá teszi az együttműködést köztünk és az ügyfeleink között.

Ekkor született meg a Webbystep™ előfizetés.

Vélemények

Ügyfeleink mondták

Tekintsd meg mit mondanak rólunk...

"Kedves, segítőkész és közvetlen csapat. A munkájukat előtérbe helyezik és fontos nekik a megbízó véleménye, igyekeznek úgy csinálni a munkájukat, hogy a lehető legjobb legyen, szem előtt tartva a technikai fejlődést. A webáruházam fejlesztése 2-3 hét alatt lezajlott."

Henn Petra

hania.hu

"Dávidék kiváló munkát végeztek. Az arculati elemek kialakításában is konstruktívan résztvettek és javaslataikkal folyamatosan segítettek az optimális megoldás megtalálásában. Bátran ajánlom mindenkinek őket!"

Taródi-Nagy Dániel

tanadaterv.hu

"Dávidék nagyon megbízhatóak, gyorsan es precízen dolgoznak. Bármit kellett módosítani vagy hozzáadni az oldalhoz egyből megcsinálták. Amíg mondtam, hogy mi legyen a következő dolog, amit módosítani kell ők már készen voltak az előzővel."

Ladócki Viktor

onlinesegitseg.hu